Annonce:


Toilettyper
Kombinationstoilet
Det mest almindelige toilet er et såkaldt kombinationstoilet. Det hedder sådan, fordi cisternen, som rummer skyllevandet, og selve toiletkummen er samlet i én enhed. Cisternen er den kasse, du har ryggen op ad, når du sidder på toilettet.

Toilet med selvstændig cisterne
I et toilet med selvstændig cisterne er cisternen ikke bygget ind i kummen, men er en selvstændig enhed, som f.eks. kan hænge oppe over toilettet. Den type toilet var meget almindelig før i tiden, men ses ikke så ofte i dag.

Væghængt toilet
I dag vælger mange et væghængt toilet. Her er cisternen indbygget i væggen, og derfor virker det, som om toilettet fylder mindre i rummet, selvom det faktisk tager lige så meget plads som et almindeligt stående toilet. Det gør det dog væsentlig nemmere at rengøre gulvet, hvis toilettet er væghængt.

Kategorier på sider:

Lovgivning Urinal Valg af nyt toilet Byggemarked Pressalit toiletsæder Rengøring af toilet Gode råd om toiletpapir Toiletsæder Toiletpapir Geberit toiletter Kampagnetilbud Hængetoiletter VVS Gustavsberg toiletter Pissior Kalk i toilettet Toilet Toilettyper Duravit toiletter Udskiftning af det gamle toilet Toiletter Toiletbørster Typer af vandlåse Stop det løbende toilet Vægtoiletter Multtoilet Badeværelse
 
 
 Du er her: Toilet - VVS og ventilation Toilet - - Hvad er Toilet en et   

Der tages intet ansvar for oplysningerne på denne side. Siden kan kun betragtes som vejledende.