Annonce:


Toilettyper
Kombinationstoilet
Det mest almindelige toilet er et såkaldt kombinationstoilet. Det hedder sådan, fordi cisternen, som rummer skyllevandet, og selve toiletkummen er samlet i n enhed. Cisternen er den kasse, du har ryggen op ad, når du sidder på toilettet.

Toilet med selvstændig cisterne
I et toilet med selvstændig cisterne er cisternen ikke bygget ind i kummen, men er en selvstændig enhed, som f.eks. kan hænge oppe over toilettet. Den type toilet var meget almindelig før i tiden, men ses ikke så ofte i dag.

Væghængt toilet
I dag vælger mange et væghængt toilet. Her er cisternen indbygget i væggen, og derfor virker det, som om toilettet fylder mindre i rummet, selvom det faktisk tager lige så meget plads som et almindeligt stående toilet. Det gør det dog væsentlig nemmere at rengøre gulvet, hvis toilettet er væghængt.

Kategorier på sider:

VVS Toiletpapir Hngetoiletter Toilet Lovgivning Pissior Gode rd om toiletpapir Kalk i toilettet Rengring af toilet Pressalit toiletsder Byggemarked Badevrelse Toiletsder Multtoilet Urinal Toiletbrster Vgtoiletter Udskiftning af det gamle toilet Stop det lbende toilet Gustavsberg toiletter Toilettyper Valg af nyt toilet Kampagnetilbud Typer af vandlse Geberit toiletter Duravit toiletter Toiletter


 Du er her: Toilet - Netannoncer Toilet -