Annonce:


Toiletsæder
Indhold på siden:

Tiger toiletsæde Boston i hvid duroplast, 252960346.
Toiletsædet Boston fra Tiger er fremstillet af brudsikker duroplast, der er modstandsdygtig over for ridser. Sædet har en et ekstra stabilt beslag med indbygget stabilsering og en soft-close funktion, der gør, at låget og sædet lukker blødt og uden støj og forhindrer skader på toiletkummen..
Kategori: Badeværelsesindretning - Isenkram Sanitet Dele til sanitære installationer Toilet og bidet – tilbehør Toilet- og bidetsæder
Bumbo Toiletsæde, Grå.
Dette praktiske toiletsæde fra Bumbo er en opgradering af den tidligere model og kan nemt placeres ovenpå toilettets almindelige sæde. Hermed kan barnet nemt lære sig at gå på toilettet samtidigt med, at barnet får en sjovere oplevelse. Toiletsædet er lavet i blød og behageligt skumplastik og er designet for.
Kategori: Baby Pusle og Pleje - Babyudstyr-Badeværelset-Toiletsæder
Hafa Kioto Toiletsæde Hvid 1273301.
.
Kategori: Badeværelsesindretning - Badeværelse|Badeværelse|
Thetford Toiletsæde, C400.
THETFORD Toiletsæde, C400 Er toiletsædet gået itu?, eller skal det f.eks, skiftes ved køb af brugt campingvogn! Toiletsæde, der passer til Thetford C400..
Kategori: VVS - Hardware Plumbing Plumbing Fixture Hardware & Parts
Laufen Pro toiletsæde m/Soft close & Quick-release, Hvid.
Soft Close: En funktion der giver en langsom, forsigtig lukning af sæde samt låg. Quick-release: Samme funktion der gør det nemt at løfte sædet af ved rengøring. Passer til følgende toiletter:  * Laufen Pro design væghængt toilet * Laufen Pro "RIMLESS" design væghængt toilet.
Kategori: Badeværelsesindretning - VVS - Toiletter & Tilbehør - Toiletsæder - Laufen
Ifö Sign toiletsæde med softclose i hvid.
De nye Ifø Sign toiletsæder er fremstillet i kraftig hård plast. Linjerne i Sign toiletsæderne er nøje tilpasset Ifø Sign toiletterne, så funktion og komfort går op i en højere enhed. - Passer til Ifø Sign toiletter..
Kategori: Badeværelsesindretning - VVS - Toiletter & Tilbehør - Toiletsæder - Ifö
Gustavsberg Nautic toiletsæde med SoftClose & Quick Release hvid (1 tilbage).
Nautic toiletsæde er et kvalitetsprodukt fra Gustavsberg, der holder fokus på miljø, kvalitet og fleksibilitet Soft Close (JA): En funktion der giver en langsom, forsigtig lukning af sæde samt låg. Quick-release/Lift-off (JA): Samme funktion der gør det nemt at løfte sædet af ved rengøring Mål: 452 x.
Kategori: Badeværelsesindretning - Hus og bolig|Badeværelse|Toiletter
Babytrold Toiletsæde, Zebra motiv.
.
Kategori: Baby Spisetid - Babyudstyr
CEDO Parsley toiletsæde, Hvid,Thermoplast.
CEDO Parsley toiletsæde.
Kategori: Badeværelsesindretning - Bad Toiletter Toiletsæder
TOILETSÆDE DURASTYLE M/SOFT CLOSE.
Køb billig TOILETSÆDE DURASTYLE M/SOFT CLOSE Online her med Elvvs PRISMATCH samt hurtig levering, vare nr.: 614724200, ean nr.: 4021534856549.
Kategori: Badeværelsesindretning - AO
Baby Dan - Toiletsæde med Trappe - Hvid.
.
Kategori: Baby Pusle og Pleje - Barnepleje/Toilettræner|Baby og børn
Ubbi Toiletsæde, Navy.
Nu bliver det lettere for småbørnene selv at gå på toilettet! Ubbis toiletsæde har bløde former og barnet kan sidde stabilt og komfortabelt på toilettet. Toiletsædets størrelse kan justeres, så det får den bedste pasform på alle slags toiletter. Med integreret håndtag og indbygget stænkskærm, som gør sædet.
Kategori: Baby Spisetid - Babyudstyr Pusle Potter og toalethjælp
Baby Dan Toiletsæde Med Trappe I Hvid.
Træn dit barn i at gå på toilettet selv med dette smarte og praktiske toiletsæde med stige fra Baby Dan. Målene er standard-mål og passer til størstedelen af alle....
Kategori: Sengetøj -
Babybjörn toiletsæde hvid/rød (58024).
BABYBJÖRN toiletsæde Kan tilpasses dit toilet BABYBJÖRN toiletsædet gør det nemmere for dit barn selv at gå på toilettet. Sædet har en blød og bekvem form og samtidig fremmer det en korrekt holding. Før sædet anvendes første gang, indstiller du størrelsen, derefter kan barnet selv montere og afmontere sædet.
Kategori: Baby Spisetid - Baby og småbørn|Dreng/Pige
Bristol Novelty Ltd Bæ på Toiletsædet.
Hvorfor ikke efterlade en lille overraskelse på to.
Kategori: Udklædning & partytilbehør - Hem|Sjovt grej
VVS-Trading Toiletsæde Duraform Uni hvid m.
Toiletsæde Duraform Universal. Med soft close. Leveres med plast beslag..
Kategori: Diverse -
Mitac Bambino Mio Mioseat Toiletsæde.
Bambino Mio Mioseat er et komfortabelt toiletsæde der hjælper dit barns toilettræning. Dette sæde passer til de fleste toiletter og fikseres let på toiletbrættet. Det simple design sikrer en bekvem rengøring og skærmer mod overskydende dryp. Information: Letvægtig Nem at transportere BPA-fri.
Kategori: Diverse - Børn / Baby & børneprodukter / Badeværelse & pleje / Toilet & tilbehør
Engangsbetræk til toiletsædet (10 stk.).
Engangsbetræk til toiletsædet (10 stk.) Er du væk hjemmefra, har du stadig behov for at besøge toilettet der, hvor du er. Engangsbetræk til toiletsædet er geniale at have med i tasken til at undgå bakterier fra toiletsædet, som du deler med andre. Du kender det sikkert fra toilettet på rastepladsen,.
Kategori: Diverse - BB
Bébé Jou Toiletsæde Sweet Birds Rosa.
Toiletsædet hjælper de små med at sidde afslappet og behageligt på toilettet. Et almindeligt toiletsæde er oftest for stort til barnet, men med dette dekorative sæde går pottetræning med største lethed. Sædet er enkelt og stabilt og passer alle standard toiletter. Produktet er fremstillet af PP (polypropylen).
Kategori: Diverse - Børn Børne- & babyudstyr Pusle & pleje Potter & pottetræning
V3
Kategorier på sider:

Gode råd om toiletpapir Stop det løbende toilet Pissior Lovgivning Multtoilet Udskiftning af det gamle toilet Duravit toiletter Badeværelse Urinal Vægtoiletter Typer af vandlåse Toilettyper VVS Kampagnetilbud Toiletsæder Toilet Geberit toiletter Rengøring af toilet Toiletter Kalk i toilettet Toiletpapir Pressalit toiletsæder Toiletbørster Valg af nyt toilet Hængetoiletter Gustavsberg toiletter Byggemarked
 
 
 Du er her: Toilet - VVS og ventilation Toilet - - Hvad er Toilet en et   

Der tages intet ansvar for oplysningerne på denne side. Siden kan kun betragtes som vejledende.