Annonce:


Stop det løbende toilet
Det sker på et eller andet tidspunkt. Vandet begynder at risle ned ad toilet-skålens indvendige side. Først som en næsten usynlig udsivning fra cisternen, der inden længe kan udvikle sig til en konstant vandstrøm, hvis ikke du griber ind med det samme og får stoppet lækagen. Resultatet af et løbende toilet er at dit vandforbrug stiger, og det koster dig derfor penge. Et toilet der løber så der dannes rande koster over 3000 kroner om året i vandafgift.

Løber der konstant vand i dit toilet, er der ingen grund til at gå i panik. Det er nemlig langtfra en opgave, du behøver professionel hjælp til. Du løfter blot cisternens låg og udbedrer eventuelle fejl selv.

I de fleste tilfælde ligger fejlen oven i købet de samme steder, nemlig ved ind- eller udløbsventilen. Udløbsventilen er utæt, hvis cisternen tømmes for vand når tilgangshanen er lukket.

Kategorier på sider:

Rengring af toilet Toiletter Kampagnetilbud Gustavsberg toiletter VVS Byggemarked Duravit toiletter Udskiftning af det gamle toilet Multtoilet Pressalit toiletsder Toiletpapir Geberit toiletter Urinal Valg af nyt toilet Stop det lbende toilet Toilet Toiletbrster Vgtoiletter Toilettyper Pissior Badevrelse Toiletsder Lovgivning Hngetoiletter Typer af vandlse Kalk i toilettet Gode rd om toiletpapir


 Du er her: Toilet - Netannoncer Toilet -