Annonce:


Stop det løbende toilet
Det sker på et eller andet tidspunkt. Vandet begynder at risle ned ad toilet-skålens indvendige side. Først som en næsten usynlig udsivning fra cisternen, der inden længe kan udvikle sig til en konstant vandstrøm, hvis ikke du griber ind med det samme og får stoppet lækagen. Resultatet af et løbende toilet er at dit vandforbrug stiger, og det koster dig derfor penge. Et toilet der løber så der dannes rande koster over 3000 kroner om året i vandafgift.

Løber der konstant vand i dit toilet, er der ingen grund til at gå i panik. Det er nemlig langtfra en opgave, du behøver professionel hjælp til. Du løfter blot cisternens låg og udbedrer eventuelle fejl selv.

I de fleste tilfælde ligger fejlen oven i købet de samme steder, nemlig ved ind- eller udløbsventilen. Udløbsventilen er utæt, hvis cisternen tømmes for vand når tilgangshanen er lukket.

Kategorier på sider:

Toilet Typer af vandlåse Badeværelse Stop det løbende toilet Toilettyper Rengøring af toilet Toiletpapir Lovgivning Duravit toiletter Toiletter Gode råd om toiletpapir Geberit toiletter Hængetoiletter Pissior Urinal Valg af nyt toilet Multtoilet Pressalit toiletsæder Toiletbørster Vægtoiletter Kampagnetilbud Udskiftning af det gamle toilet Kalk i toilettet VVS Gustavsberg toiletter Byggemarked Toiletsæder
 
 
 Du er her: Toilet - VVS og ventilation Toilet - - Hvad er Toilet en et   

Der tages intet ansvar for oplysningerne på denne side. Siden kan kun betragtes som vejledende.