Annonce:


Rengøring af toilet
Fjern kalk i toilet med citronsyre

Her skal du bruge en toiletbørste, citronsyre, grydesvamp og toiletpapir

Start med at pumpe alt vandet væk i toilettet med toiletbørsten. Dette gør det muligt også at fjerne den kalk i toilettet, som befinder sig under vandkanten.
Kom herefter toiletpapir vædet i citronsyre på kalkrenderne og lad sidde natten over.
Fjern toiletpapiret og skrub renderne med en grydesvamp og skyl ud. Nu skulle kalkrenderne gerne være væk i toilettet.

Husk at bruge handsker under hele forløbet)

Fjern kalk i toilet med cola
I stedet for at bruge citronsyre til afkalkning af toilettet kan man bruge cola. Cola er meget syreholdigt og kan også fjerne kalk i et toilet.

Fjern kalk i toilet med toiletrens
Det anbefales ikke at bruge toiletrens da disse midler ikke er særlig miljøvenlige. Det er bedre at bruge citronsyre.

Her skal du bruge toiletrens, toiletbørste, toiletpapir og en grydesvamp

Start med at pumpe alt vandet væk i toilettet med toiletbørsten. Dette gør det muligt også at fjerne den kalk i toilettet, som befinder sig under vandkanten.
Toiletrens sprøjtes op under inderkanten af toiletkummen. Man kan så væde lidt toiletpapir med toiletrens og komme direkte på renderne. Toiletrens må ikke sidde for længe, da det æder emaljen i toilettet (se tid på flasken).

Fjern papiret og brug toiletbørsten rund i kummen og skyl ud. Lad toiletbørsen blive skyllet lidt af vandet så den bliver ren.

Fjern kalk i toilet med en pimpsten
Pimpsten er mit eget yndlings redskab til at fjerne kalk i toiletter og det virker rigtig godt, men kræver lidt kræfter. Pimpsten er en hvidgrå porøs stenart, som kommer fra vulkaner. Pimpsten bruges til mange ting heriblandt til at fjerne render af kalk i toiletter. Jeg ved at man kan få pimpsten i pulverform, men jeg vælger altid at købe pimpsten som en blok, som også fås hvor den sidder på et håndtag.
Det man gør med en pimpsten er at man lader den ligge i vand i nogle minutter.

Pimpstenen kan nu bruges til at skrubbe tykke belægninger af kalk væk i toiletter.
Det smarte ved en pimpsten er af den ikke ridser. Har som professionel brugt pimpsten, til at fjerne kalk i toiletter med, hundredvis af gange.

Kategorier på sider:

Multtoilet Toiletbrster Urinal Toilettyper Badevrelse Toilet Lovgivning Toiletsder VVS Geberit toiletter Gode rd om toiletpapir Pissior Stop det lbende toilet Pressalit toiletsder Rengring af toilet Vgtoiletter Toiletter Gustavsberg toiletter Udskiftning af det gamle toilet Duravit toiletter Valg af nyt toilet Kampagnetilbud Byggemarked Kalk i toilettet Hngetoiletter Typer af vandlse Toiletpapir


 Du er her: Toilet - Netannoncer Toilet -